Wednesday, June 17, 2009

Kain pasang corak batik baru masuk...

PROMOSI SEMPENA PEMBUKAAN MASZ COLLECTION DAN SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI...

Thankla yea sudi jenguk2 blog Mas ni… Ada kain corak baru.. Kain yg korang bakal tgk kat bawah nie adalah design yg plg latest corak batik kat Kelantan. Mmg corak batik ni dia seakan2 batik original..

Masz Collection mengadakan jualan promosi. Harga kain, jika di beli secara runcit (1 hingga 3 pasang), harga adalah tetap. Yela, harga dh murah dh nie, harga pasaran, utk corak batik yg harga RM48 tu RM69, yg mas jual RM55 tu plak harga pasaran RM75..

Walaubagaimanapun, jika dibeli secara borong (4 pasang dan ke atas), harga kain boleh risik2 lagi..

Boleh campur2 aper jenis kain dan harga sekalipn…Yg penting cukup 4 pasang…

Aper lg, scrolla kalo nk tgk…


KOREA SILK (CORAK ABSTRAK)
BA1040 HARGA RM48 @ SEPASANG SOLD OUT

BA1050 HARGA RM48 @ SEPASANG SOLD OUT
BA2020 HARGA RM48 @ SEPASANG:
SOLD OUT

KOREA SILK (CORAK BATIK)
BK1010 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BK1020 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT

BB3020 HARGA RM48 @ SEPASANG SOLD OUT



BB3030 HARGA RM48 @ SEPASANG: SOLD OUT


BB3040 HARGA RM48 @ SEPASANG SOLD OUT


BATIK AIS
BA3010 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BA3020 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT

BATIK JACQUARD CENDERAWASIH
BB5010 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5030 HARGA RM55 @ SEPASANG : SOLD OUT

BB5040 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5050 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5060 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5070 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5080 HARGA RM55 @ SEPASANG : SOLD OUT


BATIK JACQUARD CENDERAWASIH 2M+2M
BH4020 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT



ITALY SILK
BI1010 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


Ade yg berkenan di hati? Aper lg SMS la Mas skang (019-9534452) dan tanyer stok kain idaman hati tue ader lg ke tak..
Bleh jgk kalo nk e-mail (must2ya@ymail.com), tp SMS order diutamakan yea.
Ok cara2 nk order simple jer, follow jer kat bawah nie..

1 – SMS/E-mail untuk pengesahan stok.. 1st come 1st paid basis
2 - Bayaran perlu dijelaskan sepenuhnya selepas confirm order.
Barang hanya akan dihantar setelah pembayaran selesai dibuat.
3 - Setelah pembayaran dibuat sila e-mail saya secepat mungkin bukti pembayaran berserta dengan NAMA PENUH, ALAMAT dan NO. TELEFON.
4 - Pembayaran hendaklah dibuat dalam tempoh 2 hari bekerja setelah CONFIRMATION dibuat.
5 - SERIOUS BUYER ONLY PLEASE..
6 - Account details:

Maybank: 153010466090 (MOHAMAD RUSHAIZED BIN RUSS)
CIMB: 12130000644202 (MASTURA BINTI MUHAMAD)

Penghantaran akan dibuat sekerap mungkin (dlm seminggu). Memandangkan saya berada di Pantai Timur, penghantaran tidak dpt dilakukan pada hari Jumaat dan Sabtu..

Penghantaran akan menggunakan khidmat POS LAJU. Setelah penghantaran dibuat saya akan email Ruj. No POS LAJU pada PEMBELI.

Caj Penghantaran:
Semua kain yg dipamerkan adalah tidak termasuk dgn kos penghantaran. So, kos penghantaran adalah standard mcm kat bawah:
Semenanjung Malaysia - RM6.00 untuk setiap penghantaran
Sabah/Sarawak - RM8.00 untuk setiap penghantaran
* Tambahan RM1 untuk item yang seterusnya..

No comments:

Post a Comment